Malin

Nu är jag igång... Skrivet av Malin i Malins blogg 2017-04-20 14:02:53

Dela:  Facebook

Hoppade på testveckan förra veckan men körde bara måndag och tisdagspasset, sen kom påsken och jag själv hemma med barnen så då uteblev träningen. Efter att jag skulle klä mig snyggt inför flickans kalas kände jag att "nu är det dags att ta tag i kroppen"
Sagt och gjort så bestämde jag mig för att hoppa på detta projekt. 
helst plötsligt känner jag mig jäkligt taggad och efter gårdagens pass kände jag mig så jäkla nöjd. 

Tog programmet bacis, med kostschema. Något jag verkligen behöver, och vilken chock... gud va mycket man ska äta =)

Nu ska jag jobba några timmar till sen ikväll blir de push/pull passet. 

 

Kämpa allihopa... ni är skit duktiga! =)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu.