Utmaningar


Hälsoutmaningar för dig som vill tävla mot dig själv eller andra

Våra hälsoutmaningar är tre månader långa med satt tränings- och kostprogram, främst framtaget för dig som vill komma igång med träningen och gå ner i vikt. Vi kör det som en tävling som extra sporre och korar en vinnare som vinner 10 000 kr*, men alla som deltar och kör hela vägen är lika mycket vinnare såklart.

Du tränar var och när du vill, vi har träningsprogram anpassat för både gym, hemma och hotellrummet och vi utgår ifrån tre-fyra dagars träning i veckan. Vi startar mjukt och kommer igång allt eftersom och justerar kosten på bästa sätt efter vad du vill uppnå.

Upplägget

Upplägget är enkelt: Inskrivning sker löpande, ju senare man anmäler sig ju tuffare blir det såklart, men alla är välkomna att påbörja sin förändring! Träning och kostrådgivning pågår kontinuerligt under ledning av våra licensierade personliga tränare och kostrådgivare Liv och Staffan. Glöm tre- eller sexveckors hetsbantning för att deffa ner dig, tänk tre månaders målmedveten förändring till det bättre. Vi vill att våra deltagare ska hitta balans i sina liv och må bra, både fysiskt och psykiskt. Alla frågor och funderingar kan få svar, om inte annat direkt från oss så via våra diskussionsforum.

* Vinnare utses av oss på The Fitness Internet och vi tar hänsyn till helheten vid vår bedömning. Det räcker alltså inte att ha gått ner mest i vikt, vi väger in faktorer som allmän hälsoförbättring, träningsglädje, ärlighet, att man har varit aktiv och bloggat/kommenterat på sajten och allmänt varit en bra kompis. Eventuell skatt betalas av vinnaren.

Våra utmaningar:

New Years' Resolution Challenge
januari, februari, mars
 

Midsummer Challenge  
april, maj, juni
 

Summer Challenge  
juli, augusti, september
 

Christmas Challenge 
oktober, november, december