Coacherna


Vi på TFI

Välkommen, här hittar du våra coacher som jobbat med att skapa nya, spännande och effektiva program åt dig. 

Donnie SC Lygonis

Grundare & delägare

Donnie har varit civil träningsinstruktör sedan 1994, och har instruerat på Saga Motion - Olympic Fitness Center - SATS - Kroppskultur och nu World Class Vasastan i Stockholm. Han började dock sin bana i försvaret (åtta år som Officer) där mycket av jobbet gick ut på att träna själv och träna andra. Han är utbildad inom fysionomi, anatomi och träningslära i Försvarsmakten och efter det gått utbildningar på Gymnastikförbundet och SAFE.

Donnie har kampsportat länge och varit kampsportsintstruktör sedan år 2000 i kickboxning och boxning. Han startade Månadens PT och Morgonpasset.com 2011, två sajter som ligger till grund för The Fitness Internet, som han sedan startade tillsammans med Liv och Staffan 2013.

Läs mer om Donnie på Linkedin

Maila Donnie - donnie@thefitnessinternet.com.

Staffan Bergsten

Grundare & delägare

Staffan är aktiv som personlig tränare i Stockholm och Östergötland, och coachar dessutom tävlande i Body Fitness. Han skriver en hel del om kost, träning och hälsa, och älskar att arbeta med målmedvetna människor. Staffan tror på balans i livet, positiv energi och att allt du behöver för att komma vidare är en stark vilja! 

Han är Licensierad PT samt utbildad inom anatomi, fysiologi, biomekanik, kost, tillskott och specialträning för golfare och gravida. 

Maila Staffan: staffan.bergsten@thefitnessinternet.com