Coacherna


Vi på TFI

Här hittar du alla coacher på The Fitness Internet!

Donnie SC Lygonis

Grundare & delägare

Donnie har varit civil träningsinstruktör sedan 1994, och har instruerat på Saga Motion - Olympic Fitness Center - SATS - Kroppskultur och nu World Class Vasastan i Stockholm. Han började dock sin bana i försvaret (åtta år som Officer) där mycket av jobbet gick ut på att träna själv och träna andra. Han är utbildad inom fysionomi, anatomi och träningslära i Försvarsmakten och efter det gått utbildningar på Gymnastikförbundet och SAFE.

Donnie har kampsportat länge och varit kampsportsintstruktör sedan år 2000 i kickboxning och boxning. Han startade Månadens PT och Morgonpasset.com 2011, två sajter som ligger till grund för The Fitness Internet, som han sedan startade tillsammans med Liv och Staffan 2013.

Läs mer om Donnie på Linkedin

Maila Donnie - donnie@thefitnessinternet.com.

Staffan Bergsten

Grundare & delägare

Staffan är aktiv som personlig tränare i Stockholm och Östergötland, och coachar dessutom tävlande i Body Fitness. Han skriver en hel del om kost, träning och hälsa, och älskar att arbeta med målmedvetna människor. Staffan tror på balans i livet, positiv energi och att allt du behöver för att komma vidare är en stark vilja! 

Han är Licensierad PT samt utbildad inom anatomi, fysiologi, biomekanik, kost, tillskott och specialträning för golfare och gravida. 

Maila Staffan: staffan.bergsten@thefitnessinternet.com

Christian Wakäng

Kiropraktor & massör

Jag heter Christian Wakäng och jag äger och driver Stockholms Kroppsspecialist Kiropraktik & Rehab. Jag har varit aktiv som massör sedan 2007 och jag är Kiropraktor sedan 2013. Företaget fd Little Buddha startades i och med massörutbildningen på Axelsons Gymnastiska Institut -07 och har utvecklats ett antal gånger under årens lopp tilll dess nuvafande form och nya namn.

Jag behandlar med justeringstekniker/mjukdelsbehandling och om så behövs också med massage. Om det bara är avslappning och stela ömma muskler som behöver slappna av så masserar jag gärna.

Ronja Haapanen

Ambassadör

Ronja är energifylld tjej som brinner för hälsa och träning. Styrketräningen har vart en stor del av hennes liv de senaste 5 åren och hon har redan hunnit med två tävlingar i bodyfitness med inponerande fysik. Med en vilja är av stål och beslutsamhet som heter duga finns det inget stopp när hon väl fått sitt mål i sikte. Ronja tränar inte för att hon måste utan för att hon älskar det. Det här är tjejen som rör sig runt på hela gymmet, allt från spinning och hopprep till tunga marklyft och chins. Imponerande helt enkelt. Övriga intressen förrutom träning: tattueringar, plugg, vänner, natur och familjen.

Daniel Nemati

Ambassadör

Daniel kompletterar sin forbollsträning på högre nivå med klassisk tyngdlyftning. Han är en riktigt stark kille som bemästrar alla olympisak lyft med bravur. Han är en riktig inspirations källa när det kommer till träning och disciplin. 

Maria Lång

Ambassadör

Maria är en sann insiprationskälla. Hennes historia från sjuksäng till fitness tjej är otrolig. Hon besitter en otrolig vilja och styrka, både mentalt men även på gymmet. Detta muskelpaket tränar nästan fler pass i veckan än vi har fingrar. Följ hennes resa på hennes blogg och motiveras till att bli ditt bästa jag.