För företag


Hälsovård på jobbet

Det är bevisat att en aktiv hälsovård på arbetsplatsen leder till färre sjukdagar, ökat välmående och ökad produktivitet. En frisk, glad och aktiv personal är en mer produktiv personal. Vi vill skapa engagemang för hälsa och träning genom att göra det enkelt, roligt och sporrande att utvecklas. 

Vår metod utgår från olika grundprogram och utmaningar som sedan skräddarsys, och det spelar ingen roll om man har tränat i flera år eller aldrig tagit ett löpsteg - vi har något för alla.

Vi erbjuder också olika typer och nivåer av Hälsoutmaningar (så kallade “Challenges”) på arbetsplatsen för att skapa både glad tävlingsanda och en sund gemenskap där man tillsammans hjälps åt att nå sina mål.
Våra utmaningar och träningsprogram kombineras sedan med effektiva kostråd, kostscheman och en
stor receptbank för att ge de bästa förutsättningarna för framgång.

Alla möts online och kan hålla sig motiverade tillsammans i en gemensam hälsoportal som nås både från dator och mobiltelefon. Där finns även motiverande artiklar, videos på alla övningar och mycket mer.

Det går också att lägga till Personlig Träning, Gruppträning, Massage eller Sjukgymnast på arbetsplatsen vilket offereras separat. 

Det går att betala med friskvårdsbidraget eller skapa kombinationer, om företaget betalar för Guld så kan den enskilde anställde uppgradera till Platina.

Service och resultat är något vi värdesätter högt och därför ser vi till helheten när det gäller hälsa. Med en kombination av coaching, tränings- och kostprogram kan vi visa vägen mot ett hälsosammare liv.
Vi jobbar enbart med långsiktiga resultat och inga s.k. ”quick fixes”. Våra utmaningar är därför nästan alltid 12 veckor då vi vet att det tar tid att genomföra en förändring.