Bli medlem

Fyll i fälten nedan för att skapa en profil hos oss! Alla fälten måste fyllas i.

Register using facebook

By registering you agree to our EULA below:

Välkommen till The Fitness Internet.

Vi på TFI tycker att det är väldigt roligt att du har valt att investera i din hälsa och nå dina hälsomål. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att du kommer att trivas hos oss.

Vi har lagt mycket tid och energi på att skapa goda recepten och effektiva träningsprogram och det är vår förhoppning att du ska bli inspirerad att träna effektivt, äta gott och nyttigt för att få en ökad livskvalitet.

Genom att godkänna dessa villkor och fortsätta använda The Fitness Internet, så accepterar du nedanstående:

Vi kan dock inte ta ansvar för din förändring och dina faktiska resultat, det åligger dig att följa våra anvisningar efter din egen förmåga och nivå. Våra program är allmänt utformade och är generella. Det betyder att vi kan inte garantera att de passar dig exakt om du inte har fått en personlig anpassning av en coach här på TFI.

All träning görs på egen risk och The Fitness Internet tar inget ansvar för skador som uppkommer av övningar utförda med felaktig teknik och/eller för mycket vikt.

Om du är osäker på en övnings genomförande så är du välkommen att fråga någon av coacherna på The Fitness Internet.

Allt innehåll på www.thefitnessinternet.com skyddas av upphovsrättslagen och får ej spridas vidare utan medgivande, och får heller ej kopieras och publiceras på annan hemsida, blogg eller tryck utan skriftligt medgivande från The Fitness Internet.

Ditt konto är personligt och får inte delas av fler personer. Du får alltså inte dela program med någon annan eller upplåta dina kontouppgifter till någon annan.

Du får heller inte publicera något på sajten som kan anses vara kränkande, kriminellt eller pornografiskt.

Vi förbehåller oss rätten att radera innehåll som vi anser bryter mot våra regler, samt även utesluta medlemmar som vi anser inte sköter sig.

Copyright The Fitness Internet 2015